Fietsroutes


0
fietsroutes

0
kilometer

0
minuten

0
knooppunten

Fietsroutes door Holland boven Amsterdam!

Hoe het werkt…


Bij sommige fietsroutes kun je direct vanaf Amsterdam Centraal Station op de fiets stappen. Maar er zijn ook fietsroutes die midden in Laag Holland beginnen. Geen paniek, want per fietsroute staat aangegeven hoe je vanaf Amsterdam CS met trein of bus op plek van bestemming komt. Ook lees je waar je een fiets kunt huren, zodat je snel op weg kunt. (Graag vooraf reserveren!)

Onderweg fiets je met behulp van het zogeheten knooppuntensysteem. Een fietsknooppunt is een plek waar twee fietswegen elkaar kruisen voorzien van een uniek nummer. Op basis van deze nummers zijn de fietsroutes in dit boekje uitgezet. Het enige wat je moet doen is de nummers in de aangegeven volgorde volgen. Je herkent de fietsknooppunten aan witgroene bordjes langs de weg.

Last but not least nog wat aanraders voor onderweg. Tenslotte moeten de benen zo nu en dan worden gestrekt. Bij elke fietsroute geven we daarom een aantal tips variërend van de leukste horecaplekken tot bezienswaardigheden-die-je-echt-niet-mag-missen.

Alle fietsroutes Holland boven AmsterdamPontjesroute