Lekker eten en drinken Waterroute

Lekker eten en drinken langs de route

Waterroute
Atelier Elly Koot

Het lunchcafé ligt op een prachtige locatie in Broek in Waterland-zuid tegenover de witte karakteristieke ophaalbrug’Zuiderbrug’.Voor fietsers en wandelaars dé ontmoetingsplek, tegenover fietsknooppunt 1 en aan het Trekvogelpad. Voor fietsers en wandelaars de toegangspoort voor Waterland-Oost.

Lees meer

Een veelzijdig adres met exposities van Elly Koot en gastkunstenaars.
Wij serveren koffie-espresso met zelfgemaakte appeltaart, cheesecake, thee, wijn, bier en een kleine lunch zoals zelfgemaakte soep, tosti’s en enkele broodjes.


Contactgegevens

Eilandweg 5A
1151BZ Broek in Waterland
(+31) 06 53 98 88 64
www.atelierellykoot.nl

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag
10.00 – 17.00 uur
Buiten deze tijden om zijn wij alleen op afspraak geopend.

Je komt ons tegen op de volgende route

Waterroute

Culicafé TOV

CuliCafe TOV is een modern en gezellig lunchcafé midden in het centrum van Landsmeer. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met een verse huisgemaakte taart of voor een lekker lunch.

Lees meer

In onze open keuken worden alle broodjes vers afgebakken en alles direct voor u bereidt. In de zomer hebben wij een gezellig terras voor de deur. Komt u op uw elektrische fiets? Geen probleem buiten hebben wij speciale oplaadpunten voor uw fiets!


Contactgegevens

Burgemeester Postweg 3
1121 JA Landsmeer
(+31) 020 482 18 13
www.culicafetov.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
9.00 – 17.30 uur

Je komt ons tegen op de volgende routes

Waterroute
Twiskeroute
De Gouden Driehoek route

Theetuin Overleek

Bij de Theetuin en Fluisterbotenverhuur Overleek zijn alle lekkernijen huisgemaakt en daar staan zij bekend om! Met een prachtig terras aan het water bevindt de Theetuin zich midden in het pittoreske Waterland.

Lees meer

Bij deze Theetuin kunt u genieten van heerlijke High Teas, iedere dag huisgemaakt gebak, boeren sandwiches belegd met streekproducten, biologische koffie en thee, frisse fruitsappen uit de regio en nog veel meer.
Naast de Theetuin verhuren ze ook kano’s en fluisterboten voor max. 5 en voor max. 10 volwassenen. Een fluisterboot is een boot met een stille elektrische motor. Wilt u liever met een grotere groep varen? Dan biedt de Theetuin ook een Groepsfluisterboot met gids aan. Deze gids is ambassadeur van Laag Holland en kan u daarom veel leuke weetjes vertellen over het gebied. Een goed gevulde picknick box aan boord behoort ook tot de mogelijkheid. Kortom, ideaal voor een leuk dagje uit!


Contactgegevens

Overleek 6
1141 PD Monnickendam
(+31) 0299 65 27 35
www.theetuinoverleek.nl

Openingstijden

Oktober t/m april
Zaterdag en zondag
10.00 – 17.00 uur
Mei en juni
Woensdag t/m zondag
10.00 – 17:00 uur
Juli en augustus
Dagelijks geopend
10.00 – 17:00 uur
September
Woensdag t/m zondag
10:00 – 17:00 uur

Je komt ons tegen op de volgende route

Waterroute