Lekker eten en drinken Onder zeeniveauroute

Lekker eten en drinken langs de route

Onder zeeniveauroute
De Breek

Wees welkom bij de Breek! Een uniek plekje in Noord-Holland midden in de polder bij het Markermeer waar rust, ruimte en natuur u tegemoet komen.

Lees meer

Een fijne locatie voor uw huwelijksvoltrekking, vergadering, feest, bedrijfsuitje of om even neer te strijken op het mooie terras voor een verkoelend drankje.
Gelegen langs de Koggenroute en aan de Zuiderzeedijk tussen Edam en Hoorn is de molen dé locatie voor natuurliefhebbers. De molen staat midden in de polder op het op één na diepste punt van Nederland wat vanaf de dijk prachtig te zien is.
Bij de Breek is altijd wat te doen. U kunt neerstrijken op het terras, iedere twee maanden een nieuwe expositie bezoeken, een film of lezing bijwonen, de molen bezoeken of lekker actief bezig zijn met de kinderen op het erf. Denk bijvoorbeeld aan het waterrad, slootje scheppen of de pontjesroute en dat in combinatie met het schooltje van Dik Trom aan het einde van het molenpad! Ook organiseert de Breek ieder jaar minstens 1 festival en kunt u daarnaast regelmatig genieten van live muziek en theater. Graag tot ziens bij de Breek!


Contactgegevens

Etersheimerbraakweg 5
1474 MV Oosthuizen
(+31) 06 52 41 70 88
www.debreek.com

Openingstijden

Zaterdag en zondag
10.00 – 18.00 uur
Van Pasen t/m september ook
Woensdag en vrijdag
10.00 – 18.00 uur

Je komt ons tegen op de volgende route

Onder zeeniveau

Strandbad Paviljoen Edam

Wees welkom en geniet op deze unieke plek. Je vindt ons bij de gezellige haven van Edam op een van de mooiste plekjes aan het Markermeer.

Lees meer

Vanuit ons restaurant heb je rondom prachtig uitzicht over het uitgestrekte water waar je kunt genieten van de vele bootjes en kite-surfers. Op zonnige dagen is het heerlijk toeven op een van onze terrassen. De menukaart biedt o.a. heerlijke streekproducten, verse vis, salades, pannenkoeken, broodjes, gebak en ijs. Op de aangrenzende camping vind je een leuke speeltuin voor kinderen en gelegenheid tot zwemmen. Je kunt hier van april t/m september dagelijks terecht voor lunch, diner of een drankje aan de waterkant. Hopelijk tot binnenkort!


Contactgegevens

Zeevangszeedijk 7
1135PZ Edam
(+31) 0299 37 15 23
of (+31) 06 51 88 64 25
www.strandbadedam.nl

Openingstijden

Van april t/m september
Maandag t/m zaterdag
11.00 – 23.00 uur
Zondag
10.00 – 23.00 uur

Je komt ons tegen op de volgende routes

Onder zeeniveauroute
Klederdrachtroute
Stelling van Amsterdam route