Bijzondere plekjes Landelijk Amsterdam

Bijzondere plekjes onderweg

Landelijk Amsterdam
9GHoles

9Gholes biedt Voetgolf aan; een mix tussen midgetgolf en voetbal. De bedoeling is om met zo min mogelijk schoten een voetbal in een ‘hole’ te schieten.

Lees meer

De holes zijn verspreid over 9 banen in een weiland. De voetgolf banen zijn voorzien van zoveel mogelijk natuurlijke obstakels zoals hooibalen, zandhopen, hout, maar ook autobanden, die de moeilijkheid van de baan bepalen.
9Gholes beschikt behalve over een 9-holes ‘voetgolf-baan’, ook over een (voet)volley veld en een klein voetbalveld met doeltjes waar een partijtje voetbal gespeeld kan worden. Uiteraard staat er een gezellige blokhut met een terras (met gratis Wifi) waar men iets kan eten en drinken. Dus je hoeft het spel niet te spelen, je kunt ook op ons terras genieten van het landelijke uitzicht!
Kortom: 9Gholes is een unieke ervaring in de landelijke omgeving van Amsterdam, midden tussen de weilanden en de vele kleine slootjes die Waterland rijk is.


Contactgegevens

Broekergouw 2
1027 AH Amsterdam
(+31) 06 28 97 44 38
of (+31) 06 1923 43 03
www.9gholes.nl

Openingstijden

Van april t/m september
Woensdag en vrijdag
13.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag
10.00 – 22.00 uur

Je komt ons tegen op de volgende route

Landelijk Amsterdam

Jacobs Hoeve Kaasboerderij

Katwoude ligt aan de IJsselmeerdijk tussen Monnickendam en Volendam. De IJsselmeerdijk is de grens tussen land en water. De landelijke omgeving met boerderijen is prachtig en biedt een typisch Noord-Hollandse polderblik.

Lees meer

Katwoude staat bekend om haar kaasboerderij. Hier komen jaarlijks vele bezoekers kijken hoe de beroemde Hollandse kaas gemaakt wordt.
Onderaan de dijk ligt de sfeervolle Jacobs Hoeve Kaasboerderij. Bij ontvangst laten onze medewerkers in Volendammer klederdracht zien hoe kaas wordt bereid. In de winkel kunt u een ruime keus Henri Willig kaas proeven en kopen


Contactgegevens

Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude
(+31) 0299 65 83 97
www.cheesefarms.com

Openingstijden

Dagelijks geopend
09.00 – 18.00 uur

Je komt ons tegen op de volgende route

Landelijk Amsterdam

Marken Express

Fietsen in Noord-Holland en Waterland: een prachtige belevenis. Maak dan zeker de overtocht (enkele reis) met de Volendam Marken Express! Zo ziet u Volendam, de Gouwzee en Waterland vanaf het water en fietst u niet 2x dezelfde route.

Lees meer

Fietsen kunnen onbeperkt meegenomen worden aan boord. Uiteraard kunt u ook retour met de Volendam Marken Express, maar wij raden u toch zeker aan om het Paard van Marken, de prachtige vuurtoren, te bezoeken. En daarna toch zeker over de Zeedijk in de richting van Uitdam, Durgerdam of Monnickendam te lopen of fietsen. Aan de ene kant van de dijk ziet u, in de kom van de Gouwzee, honderden vogels dobberen. Terwijl in de weilanden ondertussen de koeien en schaapjes grazen. Het is Nederland op haar allermooist. En de Volendam Marken Express brengt u (en uw fiets) er met liefde heen.


Contactgegevens

Haven 39
1131 EP Volendam
(+31) 0299 36 33 31
www.volendamexpress.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend. Kijk voor actuele vertrektijden op www.volendamexpress.nl

Je komt ons tegen op de volgende routes

Landelijk Amsterdam
Klederdrachtroute